Проекти

Проект „Обичам моето училище“ на английската благотворителна организация ЛайтСорс

Щастливи сме, че сме от малцината избрани за дарение по този проект! Училището е нашия втори дом и нашите ученици се чувстват в него спокойно и уютно, защото чрез проекта „Обичам моето училище“ английската благотворителна организация LightSource ни дари красива и иновативна учебна среда. 


 Моля вижте повече за проекта “Обичам моето училище” в това филмче: https://www.youtube.com/watch?v=g-7dzxvcjVg Подробна информация за проекта в уебсайта на ЛайтСорсhttps://lightsourcecharity.org/bg/i-love-my-school-bg/Поставяш линк към портфолиото от уебсайта на училището.
Може да се поставят снимки от интериорния проект, които ще намерите тук:https://photos.app.goo.gl/sBQx2h8smm1rERZU7
В какво се състои проекта:Визуален интериорен проект на цялото училище, като се избират различни цветове на стаите, коридорите, мебели, настилки на пода, щори…(ако предстои закупуване)в специализираните кабинети се поставят изображения в зависимост от предмета, който се изучава и се изписват послания и учебна информацияИзработката на графичен дизайн на индивидуални тапети за всяка стая, коридори и фоайетаПечат на тапетитеПоставяне на тапетитеОбучения на екипа в училището Създаване на доброволчески групиСъздаване на интериорен дизайн на фоайета като кътове за почивка и запознанства и извънкласни занимания.


Ползи от проекта: Учениците учат в естетична и уютна и вдъхновяваща учебна среда Създаване на ценности и идеали при ученицитеПовишаване на мотивацията на учениците да постигат мечтите си Повишаване на мотивация да учат и да бъдат заинтересувани от различните предмети Намалява се стреса и агресивността при ученицитеУвеличава се посещаемостта на училищетоУчилището повишава репутацията сиУчилището увеличава броя на учениците всяка годинаСъздаване на екипност – ученици, учители, родителиУчителите се чувстват по- бодри и и по- мотивирани да преподават в красива и хармонична учебна средаРодителите са удовлетворение от мотивацията на децата и красивата среда в училищеУчилището ползва наученото от проекта ни, за бъдещи нови инициативи и целиПравилно позициониране на училището в общественото интернет пространство.Сърдечно благодарим на всички ученици, учители и родители, които взимат активно участие в проекта.

Междуучилищна проява 10.06.2022г. по проект „Подкрепа за Успеха“:

Обява:

За учебната  2019/2020г в Начално училище „Отец Паисий“ , гр. Белослав са сформирани 6 групи за допълнително обучение по БЕЛ и математика , за ученици от 1-3 клас. Дейностите се провеждат в учебни дни извън часовете по учебен план. Групите работят по утвърден график от директора.

Приятели!

препоръчваме ви да видите...

Страници

Информация за НУ Белослав...